На 16-ти март, събота, цената на биткойна отново прехвърли психологическата бариера от $4000.Графиката

...
На 16-ти март, събота, цената на биткойна отново прехвърли психологическата бариера от $4000.Графиката
Коментари Харесай

Цената на биткойна отново прехвърли $4000

На 16-ти март, събота, цената на биткойна отново  трансферира психическата преграда от $4000 .

Графиката на борсата Bitstamp демонстрира пик в търговете с централната криптовалута и надлежно повишение цената на биткойна. Сега първата цифрова валута се пробва да задържи високото равнище.



Традиционно, биткойнът издърпа съвсем целия криптовалутен пазар. Ето по какъв начин наподобяват десетте водещи цифрови валути в рейтинга на CoinMarketCap.



Най-голямо повишаване на цената показва цифровата валута Bitcoin Cash. Също по този начин, през последното денонощие значително се повиши цената на Litecoin (8,38%) и Ethereum (6,31%).

Графиката на CoinDesk демонстрира, че покачването на цената на биткойна стартира към 5:00 часа тази заран и към 7:10 часа доближава максимума от $4 029,36, след което остава постоянен на равнище към $4000. В момента CoinDesk демонстрира $3 977,00 или растеж от 2,12%.

Още на 12-ти март тази година аналитиците на CoinDesk предвидиха, че има огромна възможност биткойнът да покаже растеж и е изцяло допустимо да зададе нова дълготрайна възходяща наклонност. Един от старшите аналитици на CoinDesk Омар Гободул изрази мнение, че в случай че биткойнът доближи $4220, то точно това ще значи началото на дълготраен прогресивен тренд. Ще следим обстановката.

Аналитиците на ING Bank NV оповестиха, че ползата към криптовалутите още веднъж пораства. Според извършените в Европа проучвания, тази година 25% от европейците имат намерение да закупят и употребяват цифрови активи.

 

kaldata.com

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР